Call 24 Hours: 1.888.222.5847

Busje huren Groningen onderweg

Busje huren Groningen – onze bussen onderweg

Het leek ons van busje huren Groningen een leuk idee om u eens te laten zien waar onze bussen allemaal voor worden ingezet. We hebben daarom een aantal klanten van ons gevraagd of wij hun verhalen en foto’s mochten delen. Gelukkig was dit geen probleem. Busje huren Groningen is altijd opzoek naar leuke verhalen en avonturen van onze klanten. Mocht u daarom ook uw verhaal en foto’s willen terugzien laat het ons dan weten. Wij zullen na een selectie en in overleg met u dan uw verhaal plaatsen op Busje huren Groningen of één van onze andere sites. Wilt u meteen door naar onze bussen klik dan op deze link –> Busje huren Groningen <– Of navigeer naar onze homepage door >>hier<< te klikken.

Naar de Alpe d’Huez met Busje huren Groningen

Busje huren GroningenIn het kader van spieren voor spieren hebben de mannen van “van uit Bork de bult op” een fietstocht gehouden om geld in te zamelen voor het spierfonds. De mannen hebben 1271 kilometer afgelegd in 48 uur en 26 minuten fietsen. De gemiddelde snelheid die de mannen hebben behaald is 26 km per uur. De mannen gaven aan dat het een gedenkwaardige dag is geweest waar ze met veel trots en plezier op terugkijken. De beklimming van de Alpe was het pittigste van de hele reis maar iedereen heeft de reis goed doorstaan. Met alle donaties hebben de mannen in totaal € 15.000 euro bij elkaar gefietst. Wij van Busje huren Groningen willen de mannen van harte feliciteren met deze prachtige prestatie en zijn er trots op dat onze bus hier onderdeel van uit heeft mogen maken. Wil je meer weten over deze actie kijk dan op de site van het Prinses Beatrix Spierfonds door hier te klikken.

Busje huren Groningen – onze vrijgezellenfeesten

Iets waar onze bussen vaak voor worden ingezet zijn de vrijgezellenfeesten. De personenbussenBusje huren Groningen lenen zich hier uitstekend voor. Onze mannen en vrouwen vinden het vaak veel gezelliger om met elkaar in 1 bus te zitten dan allemaal afzonderlijk af te reizen. Daarnaast zijn de kosten op deze manier ook goed te drukken. Het is vaak een gezellige bedoeling en vaak krijgen wij alle verhalen te horen. De een is nog origineler dan de ander. Wij vinden het altijd erg gezellig en delen daarom ook graag jullie verhalen. Hebben jullie een bus bij ons gehuurd voor een vrijgezellenfeest of een ander gezellig uitje en heb je de foto’s nog? Wij plaatsen jullie verhaal graag op één van onze websites.

 

>>Wil je meteen een bus huren klik dan hier<<

 

Damesvoetbal en Busje huren Groningen

Busje huren GroningenDe dames van voetbalvereniging Nieuw-Roden doen de laatste jaren goede zaken. De dames hebben zich ontpopt tot een ware topper in de damescompetities en hebben al menigeen prijs gewonnen. Doordat de dames ook steeds vaker verder van huis moeten huren ze met enige regelmaat een bus bij Busje huren Groningen. Vaak gaat dit om meerdere bussen want behalve de selectie gaan er steeds meer mensen mee. We vinden het leuk om te horen dat onze bussen hiervoor worden ingezet en willen de dames dan ook veel succes wensen in de toekomst. Naar de personenbussen verhuren wij ook veel bestelbussen. Deze worden voor allerlei doeleinden ingezet. Helaas hebben we hier nog niet veel foto’s of verhalen van. Heb jij een bestelbus bij ons gehuurd en wil jij je verhaal delen mail ons dan vandaag nog en wij zullen jouw verhaal posten op Busje huren Groningen.

> Meteen een bus huren bij Busje huren Groningen klik dan hier <

> Powered by Busje huren Groningen <

 

Post Tagged with